Industri nyheder

Hvad er egenskaberne ved DC-reduktionsmotor? Flere egenskaber ved gearreduktionsmotorer

2024-05-04

Med den løbende forbedring af det videnskabelige og teknologiske niveau har maskinindustrier som intelligens, AI og robotter udviklet sig hurtigt. Gearreduktionsmotorer er meget udbredt i driv-, transmissions- og andre kraftudgangsforbindelser. Hvad er egenskaberne ved DC-reduktionsmotorer?



1. DC reduktionsmotor er den teknologiske krystallisering af transmissionsindustrien og har et højt teknologisk indhold; DC-reduktionsmotor sparer plads, er pålidelig og holdbar og kan modstå en vis overbelastningskapacitet; DC-reduktionsmotor har lavt energiforbrug og overlegen ydeevne.


2. DC-reduktionsmotoren har små vibrationer, lav støj og høj energibesparelse. Den er lavet af højkvalitets smedede stålmaterialer, stiv støbejernskasse, og gearoverfladen har gennemgået højfrekvent varmebehandling; den vedtager en ny forseglingsenhed, har god beskyttelsesydelse og har stærk tilpasningsevne til miljøet. Den kan bruges i Arbejde kontinuerligt i barske miljøer som korrosion og fugt.


3. Gearreduktionsmotoren har kompakt struktur, lille størrelse, smukt udseende og stærk overbelastningskapacitet. Efter præcis behandling for at sikre positioneringsnøjagtighed er DC-reduktionsmotoren, der udgør geartransmissionsenheden, udstyret med forskellige motorer, der danner elektromekanisk integration, som fuldt ud garanterer produktets applikationskvalitetsegenskaber; koaksialt spiralformet gear transmissionsforhold klassificering Fint, bredt udvalgsområde, bredt hastighedsspektrum, område i=2-28800.


4. Lavt energiforbrug, overlegen ydeevne, reduktionseffektivitet så høj som 96%, små vibrationer og lav støj. DC-gearmotoren vedtager et serialiseret og modulært design og har en bred vifte af tilpasningsmuligheder. Samtidig kan den kombineres med en række andre motorer, installationspositioner og layoutplaner, og enhver hastighed og forskellige layoutmetoder kan vælges efter de faktiske behov. Den har stærk alsidighed, nem brug og vedligeholdelse og lave vedligeholdelsesomkostninger. Specielt for produktionslinjer er det kun nødvendigt med få interne transmissionsdele for at sikre normal produktionsvedligeholdelse af hele linjen.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept