Industri nyheder

Hvad er egenskaberne ved gearreduktionsmotor?

2024-04-17

Gearreduktionsmotor er en slags planetarisk drivprincip, der vedtager gearindgreb. Denne reduktionsmotor har erstattet to- og tre-trins almindelige cylindriske gearreduktionsmotorer og cylindriske snekkereduktionsmotorer i de fleste tilfælde. Det har følgende egenskaber:


1. Høj køreeffektivitet: Ved at bruge det planetariske drivprincip og rullende indgreb er køreeffektiviteten generelt mellem 90% og 95%, hvilket kan give effektiv kraftoverførsel.

2. Kompakt struktur, lille volumen og let vægt: Sammenlignet med almindelige cylindriske gearreducere kan volumen reduceres med 2/1-2/3, strukturen er mere kompakt, og den er velegnet til applikationer med begrænset plads.

3. Lang levetid og færre fejl: Fremstillet af slibende lejestål, det har fremragende mekaniske egenskaber og slidstyrke. Rullefriktion resulterer i færre fejl og længere levetid.

4. Glat og pålidelig drift: Multi-tooth meshing gør driften mere stabil og pålidelig, og støjen er lav.

5. Let at adskille og samle, let at reparere: Det er praktisk til vedligeholdelse og reparation, hvilket forbedrer udstyrets pålidelighed og stabilitet.

6. Stærk overbelastningskapacitet: Den har karakteristika for slagmodstand og lille inertimoment og er velegnet til kravene til hyppig start og fremad og baglæns drift.

7. Stort køreforhold. Køreforholdet i det første trin af decelerationen er 1/6–1/87. Drivforholdet for to-trins deceleration er 1/99–1/7569; drevforholdet for tre-trins drev er 1/5841–1/658503. Derudover kan flertrinskombinationer bruges efter behov for at opnå et specificeret hastighedsforhold.


Chaoya Motor er en virksomhed, der udvikler og producerer gearreduktionsmotorer. Dens hovedprodukter omfatter planetgearkassemotorer, gearreduktionsmotorer, reduktionsmotorer og andre geardrevprodukter, som bruges i smarte hjem, smarte robotter, hjemmekøkkener og badeværelser og andre områder.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept